Novi početak – Dobro došli na zajednica.org!

Predstavljamo novi stonoteniski sajt – zajednica.org. Na inicijativu dela klubova, članova Zajednice stonoteniskih klubova saveznih liga, sajt se pokreće kako bi postao jedino mesto na internetu u Srbiji na kome će stonoteniska javnost moći da se informiše o dešavanjima u srpskom stonom tenisu, pre svega o ligaškim takmičenjima.

Urednik sajta i autor tekstova biće Milan Mirković, osnivač i urednik portala stonitenis.org koji je nedavno prestao sa radom.

Super i Prva liga Srbije za muškarce i žene glavna je oblast o kojoj će sajt zajednica.org informisati javnost. Daćemo prostor klubovima i da podele svoje stavove o aktuelnim temama kroz saopštenja ili intervjue, a neizostavna je i rubrika o radu Stonoteniskog saveza Srbije kroz koju ćemo pokušati da prikažemo realno stanje u granskom Savezu.

Radujemo se što možemo da kažemo da je digitalizacija brojnih klubova koju sprovodi SEE LiveSports u punom jeku. To znači više atraktivnog sadržaja koji će koristiti igračima, trenerima i drugim ljubiteljima ovog sporta, zato očekujte mnogo više sadržaja u narednim nedeljama i mesecima na ovom sajtu.

Formirali smo i stranice na kojima možete da pratite rezultate po ligama:

S obzirom da je sajt tek pušten u rad, očekujte da u narednim danima unesemo rezultate sa prvog ligaškog turnira u Subotici.

Stonitenis.org nalozi na Fejsbuku i Instagramu, preimenovani su i ustupljeni Zajednici za potrebe promocije sadržaja ovog sajta.

Podelite vest...