Poznati svi kandidati na Izbornoj Skupštini STSS, pratite uživo prenos

Izborna Skupština Stonoteniskog saveza Srbije biće održana u subotu 9. marta sa početkom u 14:00 u amfiteatru Spensa u Novom Sadu.

Skupštinu možete pratiti u uživo prenosu na SEE LiveSports Jutjub kanalu. Link za prenos.

Jedini kandidat za predsednika STSS je Ilija Lupulesku.

On je jedan od naših najtrofejnijih stonotenisera svih vremena. Jedini je muški osvajač olimpijske medalje sa prostora Srbije, a osvajač je ukupno 15 medalja sa olimpijskih igara, svetskih i evropskih prvenstava. Više od 20 godina je živeo i radio u Sjedinjenim američkim državama gde se upoznao sa tamošnjim sistemom organizacije sporta i poslovnih aktivnosti. Bio je jedno vreme i trener reprezentacije. Njegovo znanje, stručno i profesionalno ga kvalifikuje za obavljanje funkcije predsednika Stonoteniskog saveza Srbije.

Izborni program Ilije Lupuleskua

Poziv za sednicu sa dnevnim redom

Pored Predsednika, Skupština će izabrati i četvoricu članova Izvršnog odbora, a kandidati su Predrag Ničić iz Novog Sada, Predrag Matković iz Subotice, Đorđe Pejak iz Čačka i Dragan Đorđević iz Niša.

Biće izabrano i troje članova Nadzornog odbora. Kandidati su Olga Pavlović iz Niša, Siniša Stojšin iz Novog Sada i Dušan Cvejić iz Gračanice, dok je jedini kandidat za funkciju disciplinskog sudije Goran Čimburović iz Bečeja.

Kandidature pročitajte na sajtu STSS.

Podelite vest...